L'ESGRIMA COM ACTIVITAT EXTRAESCOLAR

A TARRAGONA

Esgrima en colegios y escuelas

Contacta amb la nostra escola d’esgrima per a les properes activitats esportives extracurriculars que comen√ßaran aquest setembre a Tarragona. Les places s√≥n limitades aix√≠ que pots¬†pre¬†inscriure als teus fills i fills a trav√©s del seg√ľent enlla√ß.

ESGRIMA com a Extracurricular

Com a pare o mare d’estudiants de prim√†ria, el m√©s probable √©s que hagi sentit que ha de pensar en les activitats extraescolars que el seu fill pot fer. Ja siguin esports, teatre, m√ļsica o rob√≤tica, els estudiants han de participar en activitats fora dels seus cursos acad√®mics.

I ¬ŅPer qu√® les activitats extracurriculars s√≥n tan importants per al seu futur? Les activitats extraescolars demostren¬† que un estudiant pot dedicar-se a una activitat durant un per√≠ode prolongat, que t√© passi√≥ i que pren la iniciativa per a continuar aprenent i creixent fora del seu treball escolar.

Et presentem els 6 principals beneficis de participar en activitats extracurriculars esportives.

Beneficis de les activitats extraescolars de Tarragona

1. Millora l'experiència de treball en equip

Ja sigui practicant un esport com l’esgrima, participant en un club o actuant en una obra de teatre, els estudiants treballaran amb els seus companys. Mentre que el treball a l’escola √©s t√≠picament una activitat individual, les activitats extraescolars ensenyen als estudiants a treballar amb diferents tipus de persones. Ser un jugador d’equip i adaptar-se al seu entorn els beneficiar√† en el futur.

esgrima extraescolar a Tarragona

2. Fomenta la confiança

Quant m√©s evolucinen a les classes d’esgrima, els nens y nenes m√©s confian√ßa adquireixen. A les nostres activitats amb l’espasa, els estudiants aprendran a treballar intensament, divertir-se i aconseguir els seus objectius. Aix√≤ estableix una base s√≤lida i infon confian√ßa per a ajudar-los a avan√ßar en el futur.

esgrima extraescolar nens

3. Desenvolupa habilitats de gestió del temps

L’escola¬†prim√†ria¬†i secund√†ria √©s una √®poca molt ocupada. Els estudiants tenen moltes coses¬†a¬†fer, des de l’acad√®mic fins als esports. Quan els estudiants participen en activitats¬†extraescurriculars, aprenen a gestionar el seu temps de manera efica√ß per necessitat. Fer malabars amb diverses tasques i activitats √©s una habilitat que els¬†ajudar√†¬†en la seva¬†√®poca¬†d’adult.

4. Promou la capacitat de relacionar-se

Durant les pr√†ctiques i els entrenaments del club SAG, els estudiants interactuen amb els seus companys i fan nous amics amb interessos similars. Trobar punts en com√ļ i entaular conversa √©s la pedra angular de l’√®xit en el m√≥n adult. Aix√≤ desenvolupa les habilitats per a establir contactes que necessitaran en el futur.

5. Augmenta el rendiment acadèmic

Qualsevol que participa en activitats que l’apassionen, aprendran a concentrar-se i enfocar-se. Aquesta concentraci√≥ es traslladar√† a la seva vida acad√®mica i millorar√† el seu rendiment acad√®mic. En particular, en les extraescolars d’esports, com l’esgrima, els nois i noies guanyaran resist√®ncia i aconseguiran l’aguant necessari per a tenir un bon rendiment acad√®mic.

Apuntat a esgrima extraescolar a Tarragona

En general, les activitats extraescolars ajudaran a preparar al teu fill per el seu futur escolar, el seu futur professional i la vid adulta en general. Armats amb aquestes habilitats avan√ßades, podran superar els obstacles en el futur i aconseguir l’√®xit i la felicitat.

A m√©s d’aquestes raons, la participaci√≥ a classes d’esgrima extracurriculars t√© altres beneficis, molts dels quals s’amplien en una gira esportiva.

L’oportunitat d’experimentar diferents llocs, con√®ixer gent nova i competir entre ells pot encendre el sentit de treball en equip, la qual cosa uneix encara m√©s als nens i nenes tarragonis i contribueix a una salut f√≠sica i mental positiva i duradora.

Aix√≠ que si est√†s interessat a portar al teu fill o filla al nostre club, posa’t en contacte amb nosaltres avui mateix per a obtenir m√©s informaci√≥.

ESGRIMA AL TEU COLE

Copyright [esgrimaSAG.cat] 2022 Sala D’Armes Garraf | Pol√≠tica de privacitat | Avis Legal |Pol√≠tica de cookies | Sitemap